Almanacksförsäljning

Varje år strax innan jul finns det möjlighet att sälja Scouternas Almanacka åt kåren. Genom att sälja almanackan till familj, vänner, grannar med mera, tjänar man pengar åt sig själv, åt Husie Scoutkår och åt KFUK-KFUMs Scoutförbund (som vi är en del av). De pengar du själv tjänar kan du förstås göra vad du vill med, men kåren och scoutförbundet använder såklart pengarna till att genomföra mer och bättre scouting. Win-win i alla led alltså!

Almanackan för 2014 finns ute nu. Köp den av kåren för 80:- och sälj den vidare för 100:-. Beställ antal almanackor av Marie Liljenberg (070-3243767, marie.liljenberg@telia.com) och betala in till kårens postgiro, PG 17 44 44-0. Uppge ALMA och Namn på scouten när du betalar!