Kallelse Årsmöte 2015

Den 26 februari kl.18.30 är det årsmöte. Alla medlemmar hjärtligt välkomna. Styrelsen föreslår att mötet ska besluta om samgående med Hohög scoutkår samt andra stadgeändringar. Kom och rösta. Alla medlemmar är välkomna!

Första gången som ledare

Idag var vi äventyrare ledare för spårarna.  Spårarna fick gå en chifferskattjakt med murar-chiffer. De fick chiffer som de skulle lösa och sedan fick de gå till olika tävlingar. De var två olika lag som tävlade mot varandra och de Läs mer »

Hälsningar till bloggen

Förra mötet (som var ett cykelmöte) frågade jag upptäckarscouterna om de ville hälsa något till bloggen på hemsidan. Så här lät det bland annat: – Cykla är roligt. – Las Vegas, cykla. – Alla borde bli scouter för man lär Läs mer »

Ready, set, action

I lördags var det flera av oss Husie-scouter som stod på Gustav Adolfs Torg och bjöd på krabbelurer, som en del av den rekryteringsdag som flera Malmö-kårer var inblandad i för att få fler personer att bli scouter. Även om Läs mer »

Hej alla medlemmar!

Välkommen till Husie Scoutkårs blogg, Blindtarmen. Här kan du kanske så småningom läsa om alla våra äventyr i kåren. Blindtarmen är också namnet på Husie Scoutkårs medlemstidning som har kommit ut i omgångar genom kårens historia, dock inte så ofta Läs mer »