Hej alla medlemmar!

Välkommen till Husie Scoutkårs blogg, Blindtarmen. Här kan du kanske så småningom läsa om alla våra äventyr i kåren.

Blindtarmen är också namnet på Husie Scoutkårs medlemstidning som har kommit ut i omgångar genom kårens historia, dock inte så ofta på senare år. I länklistan till vänster kan du hitta ett arkiv av gamla Blindtarmen-tidningar. Just nu är där bara de första numren, men fler kommer att komma upp allt eftersom de digitaliseras.

Det här inlägget postades i Okategoriserade och märktes , av Erika. Bokmärk permalänken.

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *