Årsmöte. Alla medlemmmar välkomna!

Den 26 februari 2015 kl.18.30 är det årsmöte. Alla medlemmar hjärtligt välkomna. Styrelsen föreslår att mötet ska besluta om samgående med Hohög scoutkår samt andra stadgeändringar. Kom och rösta. Alla medlemmar är välkomna! / Kårstyrelsen

Kandersteg Sommaren 2014

Snart åker vi till Kandersteg! I sommar ska Hohög, Husie och Tornfalkens scoutkårer åka på sommarläger till Kanderstegs internationella scoutcenter i Schweiz. Detta äventyr får inte missas! Mer info på http://www.hohogscout.se Hög tid att anmäla sig!

Årsmöte 27 februari 19.00

Husie scoutkårs medlemmar hälsas välkomna till årsmöte torsdagen den 27 februari kl 19.00. Alla medlemmar har rösträtt.

Stora ändringar till våren!

Nästa termin, 2014, slår Husie Scoutkår ihop scoutavdelningarna med Hohög Scoutkår som redan bor i samma hus. Tillsammans så hoppas vi kunna erbjuda en ännu bättre och roligare scouting. Sedan en kort tid tillbaka så är Husie och Hohög med Läs mer »

Almanackan finns till försäljning!

Scoutalmanackan för 2014 finns ute nu. Köp den av kåren för 80:- och sälj den vidare för 100:-. Beställ antal almanackor av Marie Liljenberg (070-3243767, marie.liljenberg@telia.com) och betala in till kårens postgiro, PG 17 44 44-0. Uppge ALMA och Namn Läs mer »

Information om smurflägret

Till helgen åker vi på smurfläger tillsammans med Hohögs Scoutkår. Lägret kommer att vara på Hörrs Nygård. Dit kommer vi åka med buss. Det behövs alltså ingen hjälp av föräldrar för att skjutsa oss! Precis som det står på lägerlappen, Läs mer »

Bilder från Cirkuslägret

Nu har vi för första gången använt den här hemsidan till att ladda upp bilder efter ett läger. Du hittar dem under Bilder uppe i högra hörnet på sidan.

Höstterminen börjar

Den 27 augusti kl.18.30 drar scouterna igång igen med höstens första möte för spårare, upptäckare och äventyrare. Tillhör du någon av de här avdelningarna och var scout hos oss även under våren ska du ha fått ett brev hem till Läs mer »

Arbetsdag på lokalen

På lördag den 27 juli är det arbetsdag på lokalen. Bland annat behövs det fogas lite, några lister ska upp och lite brädor ska bytas ut. Kom gärna dit och hjälp oss få det gjort! Är man där större delen Läs mer »

Välkommen till vår nya sajt

Varmt välkomna till vår nya sajt i Scouternas nya webbsystem WordPress. Scouternas webbplatser bygger på publiceringsverktyget WordPress. WordPress är ett modernt publiceringsverktyg med fokus på utseende, webbstandard och användarvänlighet. Med Scouternas WordPress-system får vi en sajt som följer Scouternas grafiska Läs mer »