Ready, set, action

I lördags var det flera av oss Husie-scouter som stod på Gustav Adolfs Torg och bjöd på krabbelurer, som en del av den rekryteringsdag som flera Malmö-kårer var inblandad i för att få fler personer att bli scouter. Även om trycket inte var lika stort som förra året (då solen sken lite bättre) var det en trevlig dag. Personligen var jag mest glad över att ha stött på både spanska och österrikiska scouter bland de i folkvimlet som var turister. Scouting är en internationell rörelse!

På kvällen fortsatte det roliga för oss ledare. Vi försöker att då och då göra något kul tillsammans med styrelsen och ledargänget, för att hålla ihop gemenskapen. Så vi bytte om till overaller och tävlade i gokart. Vinnarskallarna åkte fram trots bristen på tidtagarutrustning på banan och både skratt och häftiga diskussioner var en del av upplevelsen. Avslutade det hela gjorde vi med pizza på Pizza Hut följt av mjukglass på McDonalds.

Ett glatt gokart-gäng:

Gokart_HT13

Det här inlägget postades i Okategoriserade och märktes , , , av Erika. Bokmärk permalänken.

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *